Search found 2083 matches

Search found 2083 matches Page 3 of 209
by James
Fri Apr 16, 2021 3:01 am
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: Viscosity 1.9.2 on ARM with tokens
Replies: 2
Views: 794

Hi ALG, The OpenVPN binary can be found at: /Library/Application Support/Viscosity/viscosity_openvpn You could strip out the Apple Silicon (ARM64) code to force it to run using Intel emulation (which should allow an Intel-only PKCS#11 driver to load), but please note that this is completely untested...
by James
Fri Apr 16, 2021 2:53 am
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: Config file options
Replies: 1
Views: 682

Hi duncanf, I'm afraid we don't have any documentation for these, as they're internally generated by Viscosity. Some of these (namely "dnssupport") have also been unused for many years. You can see the generated commands for a connection setting by viewing the Raw Configuration Data for yo...
by James
Thu Apr 15, 2021 8:41 am
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: Viscosity 1.9.2 issue with OpenSC on M1 Macs
Replies: 1
Views: 8285

Hi darhipov, You appear to be using a PKCS#11 driver, which is OpenSC in this instance. You’ll need a build of OpenSC with native Apple Silicon support. The OpenSC project has added support for Apple Silicon, but it appears they have not yet made a new offical release available. However, you can dow...
by James
Fri Apr 09, 2021 1:00 am
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: Connections work flawlessly on Tunnelblick but ignore routes (?) on Viscosity
Replies: 1
Views: 810

Hi philippgerard, Acessing a .local domain in our internal network works with Tunnelblick but does not resolve with Viscosity. The (seemingly) same configuration is used for both clients. Any ideas? .local domains cannot be used as DNS search domains. They are reserved for use by mDNS (Bonjour’s Mul...
by James
Fri Mar 26, 2021 9:07 pm
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: Deployment on BigSur
Replies: 1
Views: 958

Hi Henning, There are no known issues deploying a bundle on macOS 11. If you'd like for us to take a look at your bundle template and see if anything stands out, please feel free to send it in an email to our support email address. One thing to consider is that the standard bundling template is desi...
by James
Mon Mar 15, 2021 10:55 am
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: New to Viscosity. Seeing errors.
Replies: 1
Views: 1310

Hi xxedgexx, Thanks for posting your log. The error message appears to indicate that multiple authentication files have been defined. Try the following; 1. Edit your connection in Viscosity 2. Under the Authentication tab, from the Authentication Type menu select the "SSL/TLS Client" optio...
by James
Mon Mar 15, 2021 10:39 am
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: DNS not setup on M1 version
Replies: 3
Views: 1377

I'm afraid that the DNS is not setup properly and I'm afraid that you are mistaken about resolv.conf not changing automatically. It does on Intel (maybe it is not used, but it changes on intel and does not on the M1) I think you may have misinterpreted my statement. resolv.conf is not used on macOS...
by James
Fri Mar 12, 2021 12:58 pm
Forum: Viscosity Support (Windows Version)
Topic: problem with a connection
Replies: 1
Views: 993

Hi andyrson, Your log indicates that you are running version 1.7.11 of Viscosity. This version is very old and doesn't properly support the latest versions of Windows 10. Please update to the latest version of Viscosity (currently version 1.9.1) and try connecting again. Instructions for updating Vi...
by James
Fri Mar 12, 2021 10:56 am
Forum: Viscosity Support (Mac Version)
Topic: DNS not setup on M1 version
Replies: 3
Views: 1377

Hi ldmbis, resolv.conf is not used on macOS. For more information please see: https://www.sparklabs.com/support/kb/article/configuring-dns-and-wins-settings/#notes-for-linux-unix-users For information on how to check which DNS server/s are being used please see: https://www.sparklabs.com/support/kb/...
by James
Thu Mar 04, 2021 3:41 am
Forum: Viscosity Support (Windows Version)
Topic: Disconnected after 5 seconds
Replies: 1
Views: 1080

Hi EpicureConseils, It appears the network interface type set does not match what the server is set to use: mars 02 4:31:49 PM: WARNING: 'dev-type' is used inconsistently, local='dev-type tap', remote='dev-type tun' Both the server and client must be set to the same interface type, either TUN or TAP...
Search found 2083 matches Page 3 of 209