SparkLabs Forum.

Community Help.


1.7 (1500) Beta 14

Hi,

I've just installed 1.7 (1500) Beta 14 onto my Win7 64Bit system and the following happens:


May 12 14:41:17: State changed to Connecting
May 12 14:41:17: Viscosity Windows 1.7 (1500) Beta14
May 12 14:41:17: Running on Microsoft Windows 7 Home Premium
May 12 14:41:17: Bringing up interface...
May 12 14:41:19: Checking reachability status of connection...
May 12 14:41:21: Connection is reachable. Starting connection attempt.
May 12 14:41:22: OpenVPN failed to start. Please check files for integreity.

The OpenVPN subsystem could not be started. Please check the following:
- Check for any error messages above this notification.
- Ensure ViscosityService is running.
- Make sure the configuration is valid

May 12 14:41:27: State changed to Disconnected
May 12 14:41:54: State changed to Connecting
May 12 14:41:54: Viscosity Windows 1.7 (1500) Beta14
May 12 14:41:54: Running on Microsoft Windows 7 Home Premium
May 12 14:41:54: Bringing up interface...
May 12 14:41:55: Checking reachability status of connection...
May 12 14:41:55: Connection is reachable. Starting connection attempt.
May 12 14:41:56: OpenVPN failed to start. Please check files for integreity.

The OpenVPN subsystem could not be started. Please check the following:
- Check for any error messages above this notification.
- Ensure ViscosityService is running.
- Make sure the configuration is valid

May 12 14:42:00: State changed to Disconnected


If I reinstall the latest stable version everything works again. Also, the problem was not present in the previous beta version.

Regards.
Hi SplittingDistant,

Thanks for the report, we're aware of this problem in the latest beta and will have a fix out today.

Regards,
Eric
Thanks Eric.
Beta 15 fixed this issue for me.
4 posts Page 1 of 1

Copyright © 2016 SparkLabs Pty Ltd. All Rights Reserved. Privacy Policy